Типовий британський хліб має м'яку, ніжну м'якушку і хрустку, а не тверду скоринку, ззовні часто щедро посипаний борошном або зернятами. Протягом століть британці беззаперечно надавали перевагу хлібові з пшеничного борошна. Історично склалося так, що хороший білий хліб прикрашав тільки стіл лордів. Були навіть окремі гільдії пекарів білого і чорного хліба, і слова «знати колір свого хліба» означало знати своє місце у суспільстві.
Отож, тепер і у вас є можливість скуштувати справжнього британського хліба від улюбленої пекарні!
ДСТУ 7517
0,3 кг
Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, борошно пшеничне вищого ґатунку, пластівці вівсяні, закваска пшенична (борошно 1 г, вода), сіль, олія соняшникова, патока, дріжджі, вода.
100 г продукту містить: білків – 7,4 г, жирів – 2,25 г, вуглеводів – 47,3 г.
Енергетична цінність – 239,1 Ккал
Строк придатності: 48 годин