Хліб Французький на заквасці


«Довгий, як день без хліба», – кажуть французи. Франція – країна не тільки чудових сирів, вина та соусів. До виготовлення хліба тут ставляться не менш трепетно, ніж до приготування фуа-гра.
Le pain («ле пе» – хліб) у Франції відрізняється прекрасними смаковими властивостями і чудовим запахом.
Власники власних пекарень воліють не ділитися секретами виробництва, отриманими ще від предків. На питання про ідеальний рецепт хліба і секретний інгредієнт булочники жартують: кращий хліб складається з 50% борошна і 50% любові.
Щоб скуштувати традиційного французького хліба вам не доведеться чекати подорожі до Франції! Достатньо завітати до найближчого фірмового кіоску ТМ Кічкарівка!

ДСТУ 7517
0,6 кг
Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, борошно пшеничне вищого ґатунку, закваска пшенична (борошно пшеничне, вода), цукор, сіль кухонна.
100 г продукту містить: білків – 7,9 г, жирів – 0,9 г, вуглеводів – 55,4 г.
Енергетична цінність – 261,3 Ккал
Строк придатності: 48 годин

×