грінки

А пам'ятаєте сніданок, знайомий з дитинства: грінки з яйцем. Мама готувала нам їх, коли ми гарно себе поводили :) Це було неймовірно смачно і тоді здавалось, що то якась хитромудра страва.

Насправді ж, грінки це простий ранковий рецепт!

 

Інгредієнти:

2-3 яйця;

кілька ложок молока;

батон Міський, ТМ Кічкарівка;

вершкове масло чи олія для смаження;

сіль, перець - за смаком

 

1. Збийте яйця та молоко з сіллю з допомогою виделки (міксер вам не знадобиться).

2. Наріжте батон тонкими скибочками.

3. Кожен шматочок батона з двох сторін обмокніть у яєчну суміш.

4. Смажте грінки на розігрітій заздалегідь пательні до рум'яної скоринки.

5. Подавайте грінки зі свіжими овочами, зеленню чи сиром.

 

Смачного дня!

×