А пам'ятаєте сніданок, знайомий з дитинства: грінки з яйцем. Мама готувала нам їх, коли ми гарно себе поводили :) Це було неймовірно смачно і тоді здавалось, що то якась хитромудра страва.
Насправді ж, грінки це простий ранковий рецепт!
Інгредієнти:
2-3 яйця;
кілька ложок молока;
батон Міський, ТМ Кічкарівка;
вершкове масло чи олія для смаження;
сіль, перець - за смаком
1. Збийте яйця та молоко з сіллю з допомогою виделки (міксер вам не знадобиться).
2. Наріжте батон тонкими скибочками.
3. Кожен шматочок батона з двох сторін обмокніть у яєчну суміш.
4. Смажте грінки на розігрітій заздалегідь пательні до рум'яної скоринки.
5. Подавайте грінки зі свіжими овочами, зеленню чи сиром.
Смачного дня!