бріош

 

На 4 порції вам знадобиться:

- 1 яйце;

- 80 мл молока;

- 60 мл вершків;

- 20 г цукру;

- 1 ч.л. какао;

- 100 г шоколоду;

- 100 г черствої здоби;

- 20 г вершкового масла

 

1. Яйце розітріть з цукром до піни. Шоколад подрібніть на шматки.

2. До молока додайте вершки, доведіть до кипіння. В гаряче молоко додайте какао, добре збийте.

3. Додайте шоколад до молока, перемішайте до розчинення.

4. З'єднайте молочну та яєчну суміші.

5. Підготуйте форми для маффінів, змажте вершковим маслом.

5. Здобу наріжте кубиками, розкладіть у форми. Залийте зверху молочною сумішшю.

6. Випікайте бріоші у попередньо розігрітій духовці 20-30 хвилин, встановивши форми на деко з водою. 

6. Готові бріоші вийняти з формочок та охолодити.

 

 

×