Пропонуємо вам додати у своє життя трохи яскравих емоцій, смаків та вітамінів, приготувавши хрустку брускетту на Чіабатті ТМ Кічкарівка з гарбузою, сиром та розмарином.

 

брускетта

Час приготування: 20–25 хвилин.

 

На 2 порції вам знадобиться:

Хліб «Чіабатта» ТМ Кічкарівка;
½ невеликої гарбузи;
100 г улюбленого сиру;
кілька зубчиків часнику;
50 г оливкової олії;
1 ч. л. суміші сушених прованських трав;
кілька гілочок свіжого розмарину;
сіль та перець за смаком.

Процес:
1. Гарбузу наріжте кубиками, додайте дрібно порізаний часник, сіль, перець, сушені трави та подрібнені листочки розмарину. Перемішайте, збризніть оливковою олією. Залишіть настоятись на кілька хвилин.
2. Підготовлену суміш викладіть на деко і запікайте у духовці до готовності гарбузи (приблизно 10–15 хвилин).
3. Тим часом чіабатту наріжте товстими скибками, підсмажте в тостері або на грилі.
4. На гарячі шматки хліба одразу покладіть нарізаний пластинами сир, зверху викладіть теплу гарбузову суміш.
5. Прикрасьте кількома листочками розмарину.

Смакуйте із задоволенням!

 

×