Як відомо, хороший сніданок має бути поживним, корисним, смачним та, по можливості, швидким у приготуванні. Саме таким є омлет з сиром та овочами, запечений у духовці. Звісно, у поєднанні з найкращими сніданковими булочками від ТМ Кічкарівка!

 

омлет з овочами

омлет з овочами 

омлет з овочами

Час приготування: 20–25 хвилин.

 

На 2 порції вам знадобиться:

  • 2 булочки «Злакові» ТМ Кічкарівка;
  • 3–4 курячих яйця;
  • 100 г улюбленого сиру;
  • 2 помідори;
  • 1 болгарський перець;
  • 1 ст. л. сметани;
  • 20 г вершкового масла;
  • 1 ч. л. суміші сушених прованських трав;
  • свіжа зелень петрушки та кропу;
  • сіль та перець за смаком;
  • форми для запікання.

 

Процес:

1. Помідори та перець поріжте кубиками.
2. Сир натріть на тертці.
3. Збийте яйця. Додайте сметану, спеції та сушені трави. Для надання більшого аромату, перед використанням трави розітріть у ступці з невеликою кількістю оливкової олії.
4. Порційні форми для запікання добре змастіть вершковим маслом.
5. Влийте у форми яєчну суміш (вона має займати приблизно 2/3 форми).
6. Додайте у форми овочі.
7. Зверху викладіть сир, посипте свіжою зеленню.
8. Запікайте у попередньо нагрітій духовці 10–15 хвилин.

 

Для того, щоб цей приготований омлет став ідеальним сніданням, куштуйте його з хрусткими ароматними та корисними булочками «Злаковими» від ТМ Кічкарівка!
Смачного дня!

 

×