шоколадні брауні

Шоколадні брауні — традиційна американська випічка. Це, напевно, одна з найсмачніших страв, що тільки можна приготувати з шоколаду :) У них хрустка скоринка і надзвичайно м'яка серединка. 

 

Вам знадобиться:

— 1 плитка чорного шоколаду;

— 175г вершкового масла;

— 200г волоських горіхів;

— 350г цукру;

— 3 яйця;

— 120г борошна;

— 1 ч. л. розпушувача для тіста;

— ваніль.

 

1. Форму для запікання (близько 20см*30см) змастіть маслом та вистеліть пергаментним папером.

2. Горіхи подрібніть качалкою.

3. Шоколад поламайте на шматочки та розтопіть на водяній бані.

4. До шоколаду додайте масло та вимішуйте, поки не розтануть.

5. Додайте цукор та ваніль.

6. У іншій мисці збийте яйця. Додавайте потроху шоколадну суміш, продовжуючи збивати.

7. Просійте борошно і розпушувач. Долайте подрібнені горіхи. Все добре перемішайте.

8. Вилийте суміш у підготовлену форму. Поставте у розігріту духовку. Випікайте 40 хвилин за температури 180 градусів.

9. Зачекайте, коли брауні охолонуть, розріжте їх на квадратики та викладіть з форми.

 

×